Followers

Saturday, December 08, 2012

Η KASSI KAI O MIKI ΣΤΗ MONSENA: ΜΕΡΟΣ Β΄




A
φού τελειώσαμε το δείπνο μας στο «εστιατόριο του βουνού» και υπενθυμίσαμε τον αριθμό του διαμερίσματός μας στα ανυπόμονα ζευγάρια, επιστρέψαμε στη φωλιά μας.
 
Ο Γκάμπορ με την Πίροσκα, αλλά και ο Φράνιο με τη Σάντρα, είχαν καταναλώσει ποσότητα οινοπνευματωδών. «Φοβάμαι», λέω στην Kassi «ότι θα χάσουν το δρόμο και τις τρύπες!» Είχα δυστυχώς προβλέψει την κατάληξη της βραδιάς!

Συμμαζέψαμε όσο μπορούσαμε και ξαπλώσαμε περιμένοντάς τους. Η ώρα περνούσε. Η Κ
assi  αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν και η ίδια εξαντλημένη από το πολύωρο ταξίδι. Τη σκέπασα και πήγα στον καναπέ του άλλου δωμάτιου να διαβάσω τον οδηγό της Ιστρίας. Με πήρε ο ύπνος κατά τις 11.

Μεσάνυχτα ακούω φασαρία στην πόρτα. Χτυπήματα και άγνωστη γλώσσα σε μένα. Η
Kassi, τυλιγμένη σε πετσέτα σώματος, μέσα στο σκοτάδι μιλούσε με τα ζευγάρια. «Ήρθαμε ύστερα από περιπλάνηση δυο ωρών!» «Δεν θυμόμασταν τον αριθμό σας και ψάχναμε το 711, αντί του 117!»  «Ο Μίκι είναι ξύπνιος;» Η Kassi με ξυπνάει. «Σήκω, ήρθαν τα ζευγάρια για παιχνίδι!» Σηκώνομαι, αγοροξυπνημένος, βλέπω την Πίροσκα ξεβράκωτη, είχε χάσει το στρινγκ της, αλλά και οι τέσσερις εμφανώς πιωμένοι.

Η Σάντρα ορθά-κοφτά λέει, «ήρθαμε να πηδηχτούμε!» «Φέραμε και το νέο παιχνίδι, τη «μουνότρυπα». Ο Φράνιο επεμβαίνει, «άσε τη μουνότρυπα για άλλη μέρα». Για να παίξεις μουνότρυπα πρέπει να είσαι νηφάλιος, αυτοί δεν έβλεπαν τη μύτη τους θα έβρισκαν τις τρύπες!

«Κ
assi, αυτοί δεν είναι σε θέση να παίξουν σήμερα». Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω και αισθάνομαι το χέρι της Πίροσκα στον κώλο μου. Ήθελε να μου πιάσει το καυλί, αλλά δεν το έβρισκε. Με δάγκωσε και κόλλησε το σώμα της πάνω μου. Εύσωμη γυναίκα με μεγάλα βυζιά, άτριχο μουνί και μεγάλα κωλομάγουλα. Της έβαλα τον καρπό μου μέσα και την έφερα σε οργασμό. Αγκομαχούσε, μιλούσε Ουγγρικά, φώναζε. Οι γείτονες σε διάφορες γλώσσες διαμαρτύρονταν για τη φασαρία. Η Σάντρα, υπόδειγμα ηδονίστριας ρουφούσε τις ρώγες της Πίροσκα. Ο Φράνιο με τον Γκάμπορ είχαν ξαπλώσεις τον καναπέ, εντελώς ανίκανοι να βρουν τις τρύπες των γυναικών. Η Kassi ξεκαρδιζόταν. «Γελάς, έπρεπε να τους διώξεις». «Μού αρέσει που δυο γυναίκες σε περιποιούνται». «Έλα και συ να γίνουμε τέσσερις». Μαζεύει τα μακριά μαύρα μαλλιά της και κάθεται στο στήθος μου να παίξω με την κλειτορίδα της. «Αύριο θα ξυριστούμε, δεν αντέχω τις τρίχες», είπα και άρχισα να τη γλείφω. Η Πίροσκα μαλακίστηκε πάνω μου και έχυσε στο πρόσωπό  μου. «Να βράσω το παιχνίδι». «Με σήκωσαν  στις 2 το πρωί να πηδήξω μεθυσμένες μουνάρες που δεν μπορούσαν να γαμηθούν με τους δικούς τους».

Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου κατά τις 8, είδα ότι το μουνί της Πίροσκα ήταν στο στόμα μου. Και οι τρεις γυναίκες βρίσκονταν δίπλα μου. Η
Kassi  μου κρατούσε το χέρι σφιχτά. Η Σάντρα το καυλί μου. Ήμουν εντελώς γυμνός, κατουρημένος, χυμένος και ταλαιπωρημένος.

Σηκώνομαι, πηγαίνω στο μπάνιο, το νερό είχε κρυώσει – τα διαμερίσματα είχαν ηλιακούς συλλεκτήρες – ντύνομαι, ξυπνάω την
Kassi με ένα φιλί και ετοιμαζόμαστε για το πρωινό στο «εστιατόριο του βουνού». Γκρίνιαζε ελαφρά, «δεν με έγλειψες σωστά, όπως το κάνεις κάθε φορά». «Η γαμημένη η Πίροσκα δεν με άφηνε να σε αγγίξω». Σπάνια χρησιμοποιούσε τέτοιες λέξεις, αλλά είχε αδυναμία στο ρήμα
«fuck» και τα παράγωγά του.

«Το βράδυ θα βάλω τους όρους μου, αλλιώς θα βρούμε άλλα ζευγάρια». «Θα είσαι δίπλα μου, θα μου κρατάς το χέρι, είπαμε ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μαζί». Σαν ζευγάρι είχαμε ιεραρχήσει τις ανάγκες μας στο σεξ, απολαμβάναμε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία μας, είχαμε τέλεια επικοινωνία. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ομαδικό παιχνίδι με άλλα ζευγάρια, γιατί θέλαμε να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας. Διαλέξαμε τη «
Monsena» σαν τον πλέον κατάλληλο χώρο. Όταν δοκιμάζαμε ανθρώπινα σάντουιτς, η Kassi ξάπλωνε στην πλάτη μου και μου έκανε μασάζ σώματος.

Τη ρώτησα για τη «μουνότρυπα». «Τι είδους παιχνίδι είναι αυτό;» «Παίζεται με ζάρια, σαν τον γκρινιάρη». «Όποιος φθάσει πρώτος στη μουνότρυπα, υποχρεούται να πηδήξει τη γυναίκα που έχει επιλεγεί από τους υπόλοιπους παίκτες». Αν ο νικητής είναι γυναίκα, θα βάλει το χέρι της και θα τη φέρει σε οργασμό μέχρι να χύσει». «Κούκλα μου, είσαι ενημερωμένη». «Μού είσαι πολύτιμη». Βγήκαμε στη βεράντα του «εστιατόριου του βουνού» και απολαύσαμε το θαυμάσιο τοπίο. Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος που είχα την
Kassi μαζί μου. Αγκαλιασμένοι φύγαμε και επιστρέψαμε στο διαμέρισμα να συμμαζέψουμε. Βρήκαμε ένα σημείωμα από τα ζευγάρια που μάς ευχαριστούσαν για τη φιλοξενία (!) και έδιναν ραντεβού στον αριθμό 223 το βράδυ.

No comments:

Post a Comment